Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Τάκας Πανταζής M.Sc. Med Sci στο νέο του γραφείο στην Κομοτηνή προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Τάκας Πανταζής M.Sc. Med Sci στο νέο του γραφείο στην Κομοτηνή προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Prohormones & Steroids (andro, 1AD, DHEA, Superdrol, κλπ): Μη απαραίτητα συμπληρώματα για αθλητές – Μέρος 5ο

Οι προ-ορμόνες (prohormones) είναι συνθετικοί πρόδρομοι για τα στεροειδή. Χρησιμοποιούνται από προχωρημένους bodybuilders προκειμένου να ενισχύσουν την μυϊκή μάζα και να χάσουν λίπος.
Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε ότι λειτουργούν, αλλά αυτά δεν είναι συμπληρώματα που χορηγούνται τακτικά και το βασικότερο είναι ότι απευθύνονται κυρίως σε προχωρημένους bodybuilders και δεν βοηθούν τους αρχάριους καθόλου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί το πώς πρέπει να γίνεται η χρήση των προ-ορμονών και των στεροειδών αλλά και το πώς αυτές λειτουργούν, όπως επίσης ότι για να λειτουργήσουν πρέπει να υπάρχει μια καλή βάση προκειμένου να γίνει σωστή δράση και μια γενική γνώση διατροφής και προπόνησης. Οι περισσότεροι αρχάριοι μπορούν να δουν τρομερές αλλαγές όταν ξεκινήσουν τις προπονήσεις με  βάρη, αλλά θα δουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με την χρήση προ-ορμονών και στεροειδών. Όταν ξεκινήσετε, οι προ-ορμόνες/ στεροειδή δεν συνιστώνται.  Από την στιγμή που οι προ-ορμόνες ανήκουν στις απαγορευμένες ουσίες ,ωστόσο υπάρχει μια βελτιωμένη φόρμουλα στεροειδών και αρκετά άτομα την χρησιμοποιούν χωρίς να ξέρουν τίποτα γύρω από αυτή ή το πώς λειτουργεί. Αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο και δεν το συνιστώ σε κανέναν να τις χρησιμοποιήσει χωρίς να το ψάξει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *