Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Τάκας Πανταζής M.Sc. Med Sci στο νέο του γραφείο στην Κομοτηνή προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Τάκας Πανταζής M.Sc. Med Sci στο νέο του γραφείο στην Κομοτηνή προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου i-Soccer

isoccerTo iFootball (iSoccer) είναι ένα επιστημονικό προπονητικό πρόγραμμα ανάπτυξης για ποδοσφαιριστές 4-18 ετών. Είναι προϊόν πολυετούς έρευνας και συνεργασίας παικτών, προπονητών, αναπτυξιακών παιδοψυχολόγων και επιστημόνων πληροφορικής, από το Πανεπιστήμιο Stanford, ΗΠΑ.
Βήμα 1 Αξιολόγηση
Αναρωτήθηκες ποιο είναι το επίπεδό σου;
Κάνε το test αξιολόγησης iSoccer και προσδιόρισε το βασικό σου τεχνικό επίπεδο. Η Αξιολόγηση αποτελείται από 16 επιλεγμένες και επιστημονικά τυποποιημένες ασκήσεις τεχνικών δεξιοτήτων. Δείτε τις ασκήσεις στο www.ifootball.gr
Βήμα 2 Ανάλυση
Μπές στο online προφίλ σου και δες την ατομική σου ανάλυση. Ανακάλυψε τα δυνατά σου σημεία και τις αδυναμίες σου. Βάλε στόχους.
Σύγκρινε το επίπεδό σου με συνομήλικούς σου από την ομάδα σου, τη χώρα σου, και από όλο τον Κόσμο.
Βήμα 3 Προπόνηση και Ανάπτυξη
Το iSoccer σου παρέχει 500+ video προπόνησης, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου. Τα video είναι χωρισμένα ανά επίπεδο δυσκολίας (εύκολο, μεσαίο, δύσκολο) και καλύπτουν όλο το φάσμα της τεχνικής εκπαίδευσης.
Στόχευσε την προπόνηση στις αδυναμίες σου, προπονήσου πιο έξυπνα, και πέτυχε τη μεγαλύτερη βελτίωση στο παιχνίδι σου.

Ανακάλυψε την πρόοδό σου στην επόμενη Αξιολόγηση.

Παρέχονται προσωπικοί online λογαριασμοί σε όλους τους παίκτες, προπονητές, και τεχνικούς διευθυντές

Κατέβασε το ενημερωτικό υλικό από την παρακάτω διεύθυνση:
http://dl.dropbox.com/u/22490244/Fylladio%20Paiktes%20ifootball.pdf
Video περιήγηση στο προφίλ του παίκτη:
http://www.youtube.com/watch?v=48D8ImuxDsU&feature=share

Faceook Page isoccer
Facebook Page ifootball