Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Τάκας Πανταζής M.Sc. Med Sci στο νέο του γραφείο στην Κομοτηνή προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Τάκας Πανταζής M.Sc. Med Sci στο νέο του γραφείο στην Κομοτηνή προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

e-diet

Η δίαιτα μέσω internet (e-diet)  αποτελεί μία ειδική υπηρεσία – η οποία διατηρεί το υψηλό επίπεδο που διακρίνει όλες τις, διαιτολογικές μας υπηρεσίες – και αναφέρεται στην διαιτολογική παρακολούθηση μέσω Διαδικτύου. Τα διαιτολόγια που συντάσσονται είναι προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά και τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου και η παρακολούθηση γίνεται συστηματικά. Σκοπός είναι η επίτευξη του στόχου που θέτει το κάθε άτομο και μακροπρόθεσμα η υιοθέτηση ορθών διατροφικών συνηθειών ώστε να εξασφαλιστεί η διατήρηση του επιθυμητού αποτελέσματος. Η online diet  απευθύνεται κυρίως σε:
 • άτομα με αυξημένο φόρτο εργασίας
 • άτομα που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε διαιτολογικά γραφεία
 • άτομα με μόνιμη ή προσωρινή δυσκολία μετακίνησης
 • άτομα με μειωμένο διαθέσιμο χρόνο

Οδηγίες λειτουργίας

 • συμπλήρωση του διαιτολογικού ιστορικού (υποχρεωτικά) και αποστολή του στο tsaprazitr@gmail.com ή στο akistakas@gmail.com, σχετικός σύνδεσμος υπάρχει παρακάτω
 • αποστολή αιματολογικών εξετάσεων (μετά από συνεννόηση)
 • διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων

Λίγο πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να γνωρίζετε…

Diaita onlineΤο πρώτο 7ήμερο διαιτολόγιο, οι οδηγίες για την εφαρμογή του, τα αποτελέσματα της εκτίμησης των σωματομετρήσεων και η προσωπική καρτέλα προόδου, αποστέλλονται  μέσα σε δυο εργάσιμες ημέρες. Μετά το τέλος του βασικού προγράμματος, ακολουθεί το στάδιο της συντήρησης, με διαιτολόγια τα οποία συντάσσονται με βάση τις δικές σας υποδείξεις-προτιμήσεις. Πώς μπορώ να αποκτήσω OnLine παρακολούθηση; Βήματα ολοκλήρωσης της διαδικασίας
 1. Επιλέγω τον αριθμό των διαιτολογίων και τον τρόπο πληρωμής.
 2. Επικυρώνω την παραγγελία μου μέσω της ολοκλήρωσης της πληρωμής.
 3. Συμπληρώνω και αποστέλλω το Ερωτηματολόγιο και την απόδειξη κατάθεσης απο την τράπεζα (αν έπιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής) στο tsaprazitr@gmail.com ή στο akistakas@gmail.com. Επίσης εάν έχω πρόσφατες Εξετάσεις αίματος, τις αποστέλλω και αυτές.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος της παραγγελία σας, σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά, τα διαιτολόγια και οι οδηγίες εφαρμογής τους.
Πόσο θα μου κοστίσει;
 1. 125€ – 4 εβδομαδιαία διαιτολόγια (1 μήνας)
 2. 225€ – 8 εβδομαδιαία διαιτολόγια (2 μήνες)
 3. 325€ – 12 εβδομαδιαία διαιτολόγια (3 μήνες)
Τρόποι πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Επιλέγετε μία από τις παρακάτω τράπεζες. Καταθέτετε το ποσό που αντιστοιχεί στην επιλογή σας και μας στέλνετε μέσω email ή fax την απόδειξη της κατάθεσης. peiraios

Αρ. λογαριασμού IBAN (Τράπεζα Πειραιώς) : GR64 0171 1830 0061 8301 0485 931 (Τσαπράζη Χ. Τριάδα)

Alpha_Bank_logo_new

Αρ. λογαρισμού ΙΒΑΝ (Alpha Bank) : GR19 0140 6010 6010 0210 1208 028 (Πανταζής Δ. Τάκας)

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνική τράπεζα

Αρ. λογαρισμού ΙΒΑΝ (Εθνική Τράπεζα) : GR77 0110 5430 0000 5430 0130 306 (Πανταζής Δ. Τάκας)